Over Bijou Avenue

 

 

Over Bijou Avenue

Welkom bij Bijou Avenue, het mode bedrijf gerund door Quinty Mirjam de Vries.

In binnen- en buitenland zoek ik voor jullie naar de leukste musthaves en de mooiste merken. Met deze selectie ben ik elke week druk bezig en dit doet ik met ontzettend veel plezier, passie & liefde. Complete looks die je direct online bij Bijou Avenue kunt shoppen, en de volgende dag al in huis hebt. Daarnaast heeft Bijou Avenue ook leuke specials, zelf ontworpen collecties & collaborations.

The story

Het succesverhaal van Bijou Avenue begon in 2016 als een ‘geintje’ zeg ik altijd. Ik ben zelf dol op sieraden en kocht deze dus ook regelmatig bij verschillende winkels. Op een dag dacht ik; ‘dit moet betaalbaarder kunnen’. Na wat uurtjes te hebben rond gesnuffeld op het internet ben ik wat groothandels tegen gekomen waar ik uiteindelijk mijn eerste paar sierraadjes heb ingekocht. Ik ben eigenlijk nooit echt van plan geweest wat daadwerkelijk een webshop te starten, maar meer de sieraden te verkopen in mijn vrienden/familie kring. Via Instagram en Facebook liet ik mensen weten van het bestaan van mijn sieraden en zo kreeg ik de eerste bestellingen binnen. De eerste paar maanden pakte ik op de grond in mijn slaapkamer de bestellingen 1 voor 1 in, en had ik een hele lading postzegels naast mij liggen. Ik kreeg de smaak wel te pakken en vond dat ik het wel wat serieuzer mocht aanpakken. Ik schreef mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel en starten mijn eigen online webshop! Dit was voor mij wat laagdrempeliger omdat ik de opleiding tot grafisch vormgever heb afgerond, en zo dus ook mijn eigen webshop in elkaar kon flansen. Nu ik een webshop had gebouwd moest er natuurlijk ook een naam en een logo komen. Omdat ik startte met alleen maar sieraden heb ik de naam ‘Bijou Avenue’ bedacht of terwijl ‘sieraden straat’. De orders kwamen in steeds grotere hoeveelheden binnen dus bedacht ik mij te gaan uitbreiden met kleding en accessoires. Plots was Bijou Avenue een echte webwinkel, en heb ik mij er helemaal op gestort. Een eigen kantoor/opslag pand, leuke inkoop tripjes naar verschillende landen en steden, altijd met fashion bezig en meiden super happy maken met hun Bijou items. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer ik mijn beroep met passie beoefen, ik jullie er alleen maar enorm blij mee kan maken. Ik wens jullie allemaal heel veel shop plezier!

Veel liefs,

Quinty Mirjam.

X